sitemap bramrozafestival.theater

2kv1bubui

1

1

1

1

1

1

1

1

1

g

 

 

 

 

 

 

 

Theater en vliegeren

Theater
Ook dit jaar heeft het Bram Roza Festival voor de allerkleinsten van alles in petto. Op woensdagmiddag 10 september zal voor kinderen van 2 tot 7 jaar het Sprookjestheater van Margo van Schie- Basta de populaire huiskamervoorstelling “De koffer van mijn tante spelen.

Op zaterdag kunnen kinderen vanaf 10 ’s ochtends al terecht op het Gors in Nieuw-Beijerland. Daar is een speciale zolder ingericht vol met geheimen. Kinderen vanaf   2  jaar mogen snuffelen en de spulletjes komen bekijken.
Tussen de middag wordt er op pannenkoeken getrakteerd. Waarna de kinderen ’s middags kunnen komen kijk naar de voorstelling “Joop en Margo op vakantie”. Geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

De koffer van mijn tante
Op de zolder van Margo’s tante vindt ze een grote koffer. Wie woont daarin? De zon, de zee en nog veel meer. We gaan varen en ontmoeten kabouter Spillebeen en het bultige mannetje.

Joop en Margo op vakantie
Joop en Margo gaan op vakantie met de caravan en Jan Klaassen en Katrijn gaan mee.
Joop gaat het liefst de hele dag vissen, maar Margo wil liever kabouters zoeken. Samen met de kinderen zingen ze de leukste vakantieliedjes en als ze de kabouters vinden mag iedereen mee in een echte kabouterpolonaise.
Jan Klaassen wil helemaal niet in die saaie caravan slapen, die is voor oude mensen! Nee, geef Jan maar een tent, dat is pas écht kamperen. In de poppenkast gaat hij hard aan het
werk om voor zijn Katrijntje een klein paleis te bouwen. Maar of Katrijntje dat ook zo leuk vindt...‘Joop en Margo op vakantie’ is een vrolijke interactieve buitenvoorstelling voor kinderen van 2 tot 8 jaar en hun ouders en grootouders.
www.sprookjestheater.nl

Geheimen op de rommelzolder
KUNSTINSTALLATIE VOOR kinderen van 2 tot 8 jaar
Op de geheimzinnige zolder liggen allemaal koffers. Uit sommige koffers schijnt licht. Je hoort zachte muziek en geheimzinnige stemmen. Voorzichtig maak je een koffer open. ‘Wow, wat mooi, allemaal vlinders! Wat zou er in die andere koffers zitten?’

In deze zolder kunnen kinderen van twee jaar en ouder op ontdekkingstocht. De zolder staat vol met allerlei mooie kleurrijke koffers. In één koffer zitten allemaal vrolijk gekleurde spinnen met spinnenwebben, in een andere zitten een romantisch vlinderspel. In weer een andere koffer zit een vijver en in een andere echte diamanten! En je mag overal aankomen en mee spelen. Wat leuk en wat geheimzinnig! 
Onder het kleurrijke dak is het heerlijk knus. Er ligt een zacht kleed, zodat de kinderen ook lekker op de grond kunnen zitten spelen. Er is zelfs een ‘berenballenbak’ om lekker in te ravotten.

Concept en uitvoering door Karin Janssen, beeldend kunstenaar. Kijk op www.karinjanssen.com onder ‘projecten’ voor meer informatie en beeldmateriaal

 

rt
©Wrkplts.nl