sitemap bramrozafestival.workshops
2kv1bubui

 

1

1

1

1

1

1

1

1

1

g

 

 

 

 

 

 

 

 

Wurreksjop Zien en vlieger workshop voor kinderen

Vrijdag 12 september
Wurreksjop Zien

Maak een kunstwerk met eigen gejut materiaal  

Op vrijdag 12 september is op het Gors in Nieuw Beijerland een speciale workshop van Zien in het kader van het Bram Roza Festival. Tijdens deze wurreksjop gaat u samen met beeldend kunstenaar Rien Olijslagers materiaal jutten aan de oever van het Spui. Met dit door u gejutte materiaal maakt u op een ondergrond van tryplex, met behulp van schroeven, spijkers, bouten, moeren, ijzer- of staaldraad (en wat nog meer voorhanden is) een inspirerend werkstuk. Er zijn diverse kleuren (acryl)verf aanwezig om het geheel de uitstraling te geven die u wenst. De wurreksjop is in hoge mate gebaseerd is op toevallig materiaal en met gebruik van fantasie. Aan het eind van de workshop zal het resultaat u zelf verrassen en u heeft er naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe hobby bij. Trek er wel een dagje voor uit want de wurreksjop duurt minimaal vier uur. Om tien uur is het verzamelen bij de molen De Swaen. Tijdens een bak koffie of thee krijgt u uitleg over de opzet van de wurreksjop en daarna trekt de groep richting het Spui. Afhankelijk van het weer wordt de wurreksjop op het Gors of in de Graanschuur gegeven. De kosten zijn €45,-p.p. Materiaal, thee en koffie zijn daarbij inbegrepen. (Dus zelf een snee brood meenemen). Opgeven kan via rienolijslagers@kpnplanet.nl of bel 06 264 408 22. Kijk voor meer informatie over Zien, de workshop die u een andere kijk geeft, op www.mensframe.nl onder het kopje Zien.

shell Workshop Shell april 2008

Vliegerworkshop voor kinderen

Op zaterdag 13 september organiseert het Bram Roza Festival een workshop vliegers maken voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De workshop zal plaatsvinden op het Gors bij de molen in Nieuw-Beijerland (bij goed weer buiten, anders binnen). Vliegerbedrijf De Paddestoel zal een spectaculaire vliegendemonstratie verzorgen. Maar de kinderen mogen ook zelf aan de slag!
Er zullen z.g. ‘TYVEK EDDY 60’ kruisvliegers worden gemaakt. Deze vliegers worden door Vliegerbedrijf de Paddestoel helemaal voorbereid, zodat we er zeker van kunnen zijn dat ze (mits er een beetje wind is) ook goed zullen vliegen. De nadruk ligt op het versieren van het dek, met wasco en viltstiften. De grotere kinderen kunnen hun vlieger ook zelf monteren.'
Als de vliegers klaar zijn gaan we natuurlijk vliegeren!

Inschrijven:
Ga naar info@bramrozafestival en stuur een mail met je naam, leeftijd, telefoonnummer en je e-mail adres.
Geef op dat je graag mee wilt doen aan de vliegerworkshop en wij geven je dan zo snel mogelijk antwoord.
rt
©Wrkplts.nl